Followers

Saturday, November 5, 2011

Salah satu perkara yang menyusahkan orang....



Kalau ada permintaan dari seseorang yang boleh dipertimbangkan bolehlah join sekaki...
Nie ha adik kesayangan minta main jawab-jawab soalan dia pulak daa..

SYARAT-SYARAT permainan :

1. Post this rule
2. Write 11 things about yourself
3. Answer the questionS the tagger set of you
4. Create 11 NEW Question for the people who you tagged to answer
5. Choose 11 blogger to tag and link them on the post
6. NO TAG back yeah !


11 perkara tentang diri saya-TERPAKSA JUJUR!

1-Senyuman menawan kalbu sang suami
2-Bulu mata asli menawan hati Aziemah Ash'ari
3-Kuat makan tambah 3-5 kali. Lagilah dapat makan FREE!
4--Suka makan tempoyak goreng, sambal belacan, petai, jering
5-Tak suka kentut bersepah-sepah macam abang saya..
6-Suka berfoya-foya dengan hilman & daddy hujung minggu.
7-Sangat obses dengan baju.
[rumah dah penuh sangat dengan baju]
8-Manja mengada-ngada kuihkuihkuih.
9-Cepat terasa bila orang:-
kutuk-kutuk: ayah suka kutuk orang,
perli-memerli: sebelah keluarga suami padahal xpaham apapun xkisah sebab gurau-gurau,
mahupun marah sikit je: abang selalu xjadi marah bila dinda merajuk.
10-Perangai gila-gila, suka menangis macam budak kecit, kejap baik, kejap jahat macam AZIEMAH ASH'ARI..
11-Takut dengan binatang buas..


Ini soalan dari budak gedik Aziemah Ash'ari

1. benda yang awak tak suka?
-Aziemah Ash'ari

2. kalau awak dapat 1juta, awak nak buat apa duit tu?
-Simpan bawah ketiak nak buat Kelas Mengaji FREE & bantu diri sendiri untuk mmbantu orang lain yang memerukan.

3. suka kombinasi colour apa?
-Colourfull:-Pinky, Red & etc...

4. suka coklat tak? kenapa?
-Suka laa ko yang tiru-tiru semua kaklong suka!

5. benda yang awak tak suka pasal saya?
-Bila kat rumah AZIEMAH ASH'ARI WAJIB tension,, lepas 2 dia lepaskan geram pada semua orang..
Dia akan buat satu bunyi pelik begini..
bunyi nie buat sendiri ok..
"EeeeEeeeEeeeEeeeEeeeEeeE.............................!!!"

6. suka binatang apa?
Angry Bird & Barney

7. orang yang paling awak sayang?
Mesti ahh kekasih gelap selaku suami,senior[orang tua], kawan, doctor, member baik..
:My KERANDA:-AHMAD ERNERAZIAN:

8. kalau ada orang benci awak , apa awak buat?
SEPAK GUNA KAKI,, lepas tua buat thumbs up & kata pada dia
'PADAN MUKA'

9. bila awak free , apa awak buat?
TIDUR, ON9 & GADUH DENGAN HILMAN DEKAT RUMAH...

10. awak takut hantu tak?
Tak takut,, ko syirik ehh Allah laa kena takut!
Tak belajar subjek PJK la tueww~

11. kalau dibagi peluang untuk awak jadi perdana menteri, apa yang awak nak buat?
Nak bagi kelas mengaji umie FREE pada ROSMA & NAJIB...




Saya nak TAG




Sila jawab apa yang anda perlu jawab JUJUR..

1-Apakah agamamu?
2-Orang yang anda sayangi?
3-Dah join skin care class dya romantika ke?
4-Masa sekolah rendah/menengah siapa yang kuat tidur?
5-Agak-agak ada ke orang sayang anda?
6-Siapa DYA ROMANTIKA di mata anda?
7-Kalau anda berjaya apa yang anda mahu lakukan nanti?
8-Siapa yang anda benci?
9-Adakah anda rasa anda HOT? HOT TANG APA DIA...
10-Kalau anda gila,, anda sekarang??
11-Kalau diberi peluang anda dapat hidup bersama orang yang anda tak suka tengok je dah ngeri,, anda??


**MORAL OF THE GAME: Apa segala macam soalan terkumpul boleh diberikan pada seseorang yang anda rasa perlu & bagus beri follower anda juga untuk hargai mereka semua.. SELAMAT MENCUBA :)

7 comments:

  1. good answer semua ! azie suka !


    weh , memey ahh ko . kejammm T_T

    ReplyDelete
  2. hehe no 11, no fav. thanks for the tag dya! :)

    ReplyDelete
  3. ahahah..kena buat ni la ye...eheheh ;P

    ReplyDelete
  4. wahah..semua blogger hebat kena tag..btw.ur face looks like acha sptriasa..:)

    ReplyDelete
  5. :dya,iqa dh jwb soklan dya...jmput2 la jeguk ye pe jwpan die...hehehe
    http://sundaegurlz89.blogspot.com/2011/11/ooppppssssawak-ditag.html

    ReplyDelete